2017 - 2018 YENİ KAYIT OLACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Yeni öğrencilerimizin yurt kayıtları Rektörlük tarafından belirlenen okul kayıt günlerinde yapılır.

Kayıt günleri öncesinde kayıt alınamamaktadır.

(2017 Eğitim Yılı, tüm bölümleri kazanan öğrencilerimizin kayıtları  14 AĞUSTOS 2017 Pazartesi günü başlayacaktır. Oda sıkıntısı yaşamamak için ilk gün okul kayıdınızı yaptırarak yurda başvurmanız önem arzetmektedir.)

Yurda kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler okul kayıt işlemlerinin tamamlanmasının ardından Yurt Müdürlüğü’ne gelerek kayıt için başvurur. Öğrenci ile birlikte uygunluğa ve isteğine göre oda ve yurt belirlenir.

Kayıt İçin Gerekli Evraklar

• Maltepe Üniversitesi öğrencisi olduğunu belirten öğrenci belgesi
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • 2 adet vesikalık fotoğraf
  • Adli Sicil Kaydı
  • İkametgâh Belgesi (İkameti İstanbul'da olan öğrenciler yurda yerleşim yapıldıktan sonra yer kalırsa kabul edilirler.)
  • Devlet hastanesi veya sağlık ocaklarından alınacak tek imzalı sağlık raporu,(Yurtta kalmasında sakınca yoktur ibaresi eklenmelidir)
  • Hepatit B testi raporu

Eksik evrakla kayıt yapılamamaktadır. Tüm evraklarınızı tamamlayarak kayıda gelmeniz gerekmektedir.